Ahmet Yesevi İlkokulu

Vizyon: Biz,Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu olarak;Çağın gereklerine uyarak gelişim ve değişimde öncü rolümüze uygun olarak bağlı kurumların varlığını gelişimini değişimini sürdürmeleri için; ◦Profosyonel yönetim anlayışı ◦İnsan kaynaklarını ve maddi kaynakları en etkili ve verimli kullanma ◦Eğitim öğretim alanında araştırma,geliştirme ve uygulama ◦Etkili denetim ve iletişim ◦Rehberlik yönetimde öncülük; anlayışımızla kurumlar arasında kordinasyonu sağlamak,kaliteli eğitim ve öğretim gerçekleşmesine çaba sarfetmektir.

Misyon: Toplumumuzun değerleri ile örtüşen, güçlü ve dinamik kurum kültürümüz ile profosyonel yönetim anlayışını, ilkelerini ve paydaşlarını mutluluğun esası olarak alan,çağdaş teknik ve metotlar ile teknolojiyi aktif bir şekilde kullanarak kaliteden ve Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinden ödün vermeden eğitim ve öğretimde örnek, lider ve bir marka kurum olma yolunda emin adımlarla yürümek ve çaba sarfetmektir.

Başarılar: *2011 Bilgi Kültür Yarışması İlçe Birinciliği *2011 İlçe Halı Saha Futbol Birinciliği *2011 Bilgi Kültür Yarışması İl Dördüncülüğü *2011 SBS İlçe Birincliği *2011 Cumhuriyet Konulu İlçe Şiir Birinciliği *2012 Kutlu Doğum Haftası En Güzel Şiir Okuma İlçe Birinciliği *2012 Kutlu Doğum Haftası Bilgi Kültür Yarışması İlçe İkinciliği *2012 SBS İlçe Birincliği *2012 Öğretmenler Günü İlçe Resim Birinciliği *2016 4. sınıflar Bilgi Yarışması İlçe İkinciliği

Saatler: 8.40 - 15.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03543754291(Sabit)

WEB - https://kayesevi.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mah.Cumhuriyet Cad. Yesevi Sok.No1 Kadışehri/YOZGAT

Yerleşim Yeri - Yeni Mahalle Yesevi Sok. No:1 KADIŞEHRİ / YOZGAT

Adres - Yeni Mah.Cumhuriyet Cad. Yesevi Sok.No1 Kadışehri/YOZGAT

Ulaşım Okulumuz Kadışehri İlçesi Merkezinde olup,il merkezi Yozgat´a 100 km´dir.Ulaşım karayolu ile yapılmakta olup,her gün sabah 07.30,08.00 ve 12.15 ´de Yozgat´a seferler yapılmaktadır. Yine Ankara ve İstanbul´a günlük otobüs seferleri yapılmaktadır.Tokat´ın Zile İlçesine pazar günleri hariç günlük araç bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi:0 İl Merkezi :100 km